SaunaBURGER KING® -pikaruokasauna

Haluatko kokea jotain uutta ja erilaista? Tervetuloa Stadin kingeimpiin löylyihin maailman ensimmäiseen pikaruokasaunaan!

Maailmalla paljon huomiota herättänyt BURGER KING® -pikaruokasauna sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa, Mannerheimintien BURGER KING® -ravintolan alakerrassa. 15 hengen saunatila sopii mainiosti esim. rennompaan palaveriin päivällä, työ- tai kaveriporukan illanviettoihin, synttäreiden pitopaikaksi tai vaikka kisastudion järjestämiseen.

Saunan varustelut

Sisustussuunnittelijan suunnitteleman viihtyisään valtakuntaan kuuluu saunan lisäksi pesuhuone, pukuhuone, wc ja medialounge. 10 hengen saunassa on oma 48” tv, josta voit seurata vaikka urheilua. Matsin seuraaminen ei jää kesken, sillä medialoungen varusteluun kuuluu äänentoistolaitteisto, 55” jätti-tv sekä Playstation 4, joka mahdollistaa myös leikkimielisten turnajaisten järjestämisen.

Tarjoilut

BURGER KING® -kruunujen ohella ainutlaatuisen saunaelämyksen kruunaavat tarjoilut BURGER KING® -ravintolan valikoimasta. Ruokatilaukset tehdään paikan päällä, ja tarjoilut nautitaan oman valinnan mukaan joko ravintolassa tai saunatiloissa. Saunajuomaa, kuten virvoitusjuomia ja mietoja alkoholijuomia (olut ja siideri), löytyy monipuolisesti loungen jääkaapista. Juomat veloitetaan kulutuksen mukaan. Saunatila on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen ei ole sallittua. Halutessasi alkoholia sisältävät jääkaapit lukitaan varauksen ajaksi.

Tilavuokra

Saunan tilavuokra sisältää:
-Saunan ja oleskelutilan käytön
-BURGER KING® -pyyhevuokran
-Tilan perussiivouksen
-Viihdelaitteiston käytön
-Laudeliinat
-Pesuaineet
-Perjantai- ja lauantaivarauksiin ilmainen sisäänpääsy yläkerran O'Learys-ravintolan Bakers Night -yökerhoon (K22)

Voit myös ostaa muistoksi tapahtumasta pyyhkeesi hintaan 34 euroa tai kylpytakkisi hintaan 60 euroa. 

Voit tehdä varauksen tästä tai alla olevan varauskalenterin avulla. Katso saunan varausehdot tästä.