COVID-19

PIDETÄÄN YHDESSÄ VALTAKUNNASTA HUOLTA!

Elämme poikkeuksellisia aikoja ja toivomme, että sinä ja läheisesi voitte olosuhteisiin nähden hyvin.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää. Kiinnitämme erityistä huomiota maailman terveysjärjestön ja THL:n hygieniaohjeistusten noudattamiseen. Kehitämme Burger Kingillä ohjeistuksia jatkuvasti tilanteen edetessä ja päivitämme mahdolliset muutokset toimintatapoihimme välittömästi. Toivomme kaikilta toisten huomioon ottamista ja ohjeistuksien noudattamista.

Tämä on haastavaa aikaa myös ravintola-alalla. Haasteista huolimatta, me katsomme tulevaan ja toivotamme edelleen asiakkaat meille tervetulleeksi! Ravintolamme ovat vielä auki. Pyrimme pitämään ravintolakohtaiset aukioloajat ajan tasalla nettisivuilla ja applikaatiossamme.

Olemme tehostaneet siivousta kaikissa ravintoloissamme ja olemme ohjeistaneet henkilökuntaamme pysymään kotona pienienkin flunssaoireiden ilmetessä. Sosiaalisen etäisyyden lisäämiseksi pyydämme asiakkaitamme välttämään käteisen käyttöä ja suosimaan mahdollisuuksien mukaan itsepalvelukassoja, autokaistoja sekä eri kotiinkuljetusvaihtoehtoja. Itsepalvelukassojen, autokaistojen, Woltin, Foodoran ja Restiksen kautta tehdyissä tilauksissa sosiaalinen kontakti on minimoitu.
Voit tarkistaa viimeisimmät ravintoloiden aukioloajat täältä http://www.burgerking.fi/bk-restaurant

Pidetään toisistamme huolta!

Burger King -tiimi